web analytics

Verzending binnen 2 werkdagen

Gratis afhalen in Tholen

Bijdrage aan verzendkosten NL € 6,95 (BE € 11,95)

Gratis verzending binnen NL > € 75,-

Veilig betalen met Ideal of Bancontact

A CAPTURE WITH A CLICK

Creativity is a wild mind and a disciplined eye.

Mis jij nog de WAUW factor?

 Herken je dit? Je bent al langer bezig met fotograferen. Kent je camera door en door. Maar wanneer je in een bos of aan het strand loopt, vraag je je af “wat is nu eens interessant om vast te leggen”?

Of je weet wat je vast wilt leggen, maar je komt toch telkens teleurgesteld thuis. Je foto’s voldoen aan alle voorwaarden; ze zijn scherp, de compositie klopt en de kleuren komen overeen, maar toch mis je de WAUW factor.

Nadat je de basis van het fotograferen onder de knie hebt en je camera blindelings kan bedienen, kun je gaan experimenteren met creatieve technieken. Deze technieken zorgen ervoor dat jouw foto’s net naar een hoger niveau getild gaan worden. Foto’s waarvan mensen denken: hoe heb je die zo kunnen maken.

Bij het Let’s get creative traject gaan we elke theorieavond aan de slag met een andere techniek. Door middel van een presentatie met veel voorbeelden en uitleg over de instellingen gaan je met je huiswerk aan de slag. Je hebt een hele maand de tijd om te stoeien met de techniek. Tussendoor stel je je vragen in de besloten Facebook groep. Alle gemaakte foto’s worden klassikaal besproken, zodat je ook veel van elkaars foto’s, ervaringen en vragen leert.

Niet alleen natuurfotografie komt aan bod, maar ook reisfotografie, stadsfotografie, urbex, portret, lightpainting en noem maar op. Wil je graag iets anders leren? Geef het aan en we gaan er mee aan de slag!

De huidige cursus zit vol; heb je interesse? Neem dan contact op voor een eventuele tweede groep

 

Testimonials

Blije gezichten

Beste Astrid,

Allereerst hartelijk bedankt voor de leerzame en gezellige sfeer van de workshop van zaterdagmorgen. Ik heb nu kennis gemaakt met een ander aspect van de fotografie.

Je leest daarover wel eens iets in boeken over fotografie. Omdat mijn doel overwegend  onderwijs was vond ik het niet nodig om te letten op het andere specifieke fotografische aspecten die in de workshop zaterdag ter sprake kwamen.  Ik heb me nu voorgenomen om in het vervolg daar toch eens meer aandacht aan te besteden. Mijn zoon, Frank, zal mij daar zeker regelmatig aan herinneren.

Astrid, deze workshop heeft mij goed gedaan.

Ik wens je verder veel succes.

Groeten, Jacques

Hallo Astrid,

Toch te nieuwsgierig naar het resultaat (komt ook door Jori hoor, zij stuurde al heel snel haar foto’s door…) en eea in Lightroom geladen. Daarna wat uitgezocht, beetje bewerkt en in m’n map van vandaag gezet. Inmiddels al gezien dat ik maar 1 oranje bloem ‘ voldoende’ vind; de andere alweer verwijderd .

Ik vond het een heerlijke dag, heel veel geleerd, zeer geslaagd !! Heel erg bedankt voor alle theorie, de opbouw van de cursus, het heerlijke eten en jouw enthousiasme. En vooral ook veel geduld hebbend bij de praktijk kant 🙂

Het smaakt naar meer.

Groetjes, Coby

Hoi Astrid,

Jij ook bedankt voor de workshop. Ik vond het leerzaam, leuk en gezellig. Ik zou deze workshop iedereen aanraden.

Ik zal mijn foto’s vandaag naar je mailen. Moet ze nog even op de laptop zetten. Ik heb veel geleerd gisteren en het kriebelt om weer verder te oefenen vandaag!

Bedankt voor de extra informatie per mail.

Groetjes, Jori

Sociale media berichten

Let’s get creative traject

Let's get creative!

 

6 theorieavonden van 19.00 – 21.30 uur

3 praktijkbijeenkomsten van 4 uur

creatieve fotografievormen

uitgebreide readers

spiekbrieven voor in het veld

koffie/thee met lekkers op de avonden

leren van en met elkaar

besloten Whatsapp groep voor vragen en feedback

max. 10 deelnemers

huiswerkopdrachten

klassikale besprekingen

Alvast inspiratie opdoen?

0